Gość madziag196 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam mam 25 lat. Od 4 miesięcy pracuję w supermarkecie. Niekiedy ciężko się nadźwigam towarów. Mocno schudłam chociaż zawsze byłam szczupła. Od paru dni zauważyłam, że mój pępek jakby z jednej strony zarastał. Kiedy dotykam tą skórę nie czuję żadnego guzka nic mnie nie boli. Jak się położę to tak skóra jakoś się rozejdzie , że pępek wygląda normalnie, jest cały odkryty. Czy to może być przepuklina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam! Opisane dolegliwości mogą wskazywać na występowanie przepukliny pępkowej. W celu potwierdzenia diagnozy powinna Pani udać się do lekarza medycyny rodzinnej. W razie konieczności otrzyma Pani skierowanie do specjalisty chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi