Gość Eryk Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Witam serdecznie* Ze względu na częściową stulejkę przeszedłem 4 dni temu nacięcie grzbietowe. Tak zdecydował urolog. Jednak patrząc na stan penisa w trakcie porannych wzwodów sądzę iż to nacięcie niewiele pomogło, dalej nie ma absolutnie możliwości zsunięcia napletka w wzwodzie, powyżej nacięcia zwężenie dalej się ciągnie. Mam 6 szwów, czy jest możliwość że to one również przyczyniają się do tego? Czy jest szansa, że po ich wypadnięciu coś się zmieni? Za 1,5 tygodnia mam wizytę kontrolną i myślę, by jednak wspomnieć o częściowym obrzezaniu, bo widzę że to nacięcie jest zdecydowanie zbyt krótkie i jakby się nie gimnastykować to napletek nie jest do wyćwiczenia. Czy pomiędzy jednym zabiegiem nacięcia a częściowym obrzezaniem musi upłynąć określony czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eryk Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Odpowiem sobie sam. Ni hu hu - za 3 dni zaplanowano obrzezanie Low and Loose Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi