Gość Adam 95 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam. Mam problem najprawdopodobniej z układem moczowym. Otóż około roku temu raz przytrzymałem mocz bardzo długo i potem musiałem chodzić do łazienki 20- 30 lub więcej razy dziennie. USG niczego nie wykazało. Po leku furaginum było lepiej, ale za to zaczęło mnie boleć to z jednej to z drugiej strony brzucha- z lewej z prawej, z tyłu, z przodu.... Z czasem sytuacja się pogorszyła- poszedłem do lekarza ponownie. Kolejne badania moczu, USG i nic... Poszedłem więc na prywatne USG i też nic, ale lekarz nakazał zrobić posiew moczu. Dodam tylko, iż w tym czasie cały czas czułem ból i chodziłem częściej do łazienki, ale nie umiałem wiele *wysikać*. Wyniki posiewu wg pani doktor wskazały, iż * mogło to być *zamrożenie bakterii*. Utknąłem w martwym punkcie. Boli raz bardziej raz mniej, ani na imprezę iść ani pograć ani nawet spokojnie się pouczyć bez bólu. Wątpię, że przez cały rok żadne lekarstwa (furaginum, żurawit) nie umiały zwalczyć zwykłych bakterii. Proszę uprzejmie o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Miałam to samo,Nospa Forte pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi