Gość Rafał Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam ponawiam pytanie ponieważ nikt mi nie udzielił odpowiedzi , mam 17 lat mam dziwne, nagłe załamywanie się kolana (prawego) przy chodzeniu. Chciałbym się dowidzieć jaka może być tego przyczyna, czy to może być skutkiem dużego wysiłku fizycznego i osłabieniem kolan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Witam! Takie objawy mogą być spowodowane nadmiernym obciążaniem stawu kolanowego. Nie można jednak wykluczyć innych przyczyn dolegliwości. W celu ustalenia przyczyny dolegliwości konieczna jest wizyta u specjalisty ortopedy. Odpowiednie skierowanie wystawi lekarz rodzinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi