Gość marry Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Co jakiś czas czuję z tyłu pod żebrami kłucie,chcąc nabrać powietrza nasila się i tak przez chwilę aż w końcu coś jakby lekko otrze i po wszystkim. Zastanawiam się czy mogą to być kamienie w nerkach ?? Co Pan o tym sądzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Może tak. Częściej jednak jest to zwykły nerwoból (neuralgia nerwów obwodowych). Aby wykluczyć kamicę nerek wystarczy wykonać USG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marry Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 ja to odczuwam jakby własnie coś nie mogło sie w jakiś kanalik zmieścić po czym wpada i czuje jak cięzko się przedarło i po tym jest wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucja Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 ja tez mam coś podobnego i odczuwam jakby kanciaste coś przelatywało i mnie odrapało wewnątrz,dlatego nie wiem czy nerwoból daje takie odczucie,że coś tam jest i jakby rozcinało mi jakąś powłokę,czy to faktycznie nerwobol daje takie dolegliwości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JK Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Mnie kłuje w plecach. to chyba nerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja mam podobnie jak chce nabrać powietrza to mnie zakuje w nerkach mam tak już dobę nie wiem czy powinnam iść do lekarza? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamila Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 No ba! Okropne uczucie. To kłucie , to coś jakby kolka. Zresztą to jest tzw. kolka nerkowa. Do lekarza! Mnie już 4 dzień trzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elena Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam ja mam tak samo boli mnie już od trzech tygodni przy nabieraniu powietrza,nie mogę spać bo ból jest silniejszy gdy chodzę też mnie boli...Byłam u lekarza i stwierdził że to nerwoból że mnie przewiało i przepisał Ketanol...biorę tabletki a ból jak był tak i jest...proszę o pomoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Od ponad tygodnia odczuwam ból pod rzebrami podczas chodzenia, wczoraj dostałam niemiłosiernych boleści intensywne kłucie w prawym boku, które promieniuje w dół biodra, nie mogę się położyć wyprostować kłuje jak chce głębszy oddech wziąć jedyna ulga jak jestem w pozycji pół siedzącej i do tego towarzyszy stan podgorączkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi