Gość [BR] Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam, jestem pół roku po zabiegu operacji plastycznej napletka. Miałem stulejkę. Od tego czasu napletek się ściąga, ale w czasie wzwodu gdy ściągnę już cały napletek (a jest ciężko) strasznie mnie boli i nie mogę bardziej rozciągnąć skóry, aby za żołędziem nie było fałdy skóry. W dodatku żołądź przy bólu robi się czerwono-fioletowy. Czy jest na to jakiś sposób? Mam 17 lat i wstydzę się mieć jakąś dziewczynę jeżeli nie będę mógł... wie Pan. Wszystko może się zdarzyć, a ja nie będę mógł tego zrobić, bo ból i fałda skóry w tym przeszkadzają. Proszę o pomoc... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Po pierwsze żołędzi penisa nie żołędzia a po drugie musisz isc do lekarza nie powinien Ci siniec ani nic, wg mnie, cos jest nie tak i musisz isc do lekarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam! Istnieje prawdopodobieństwo, że doszło do wystąpienia powikłań pozabiegowych lub zabieg był niewystarczająco radykalny. W celu oceny prącia powinien Pan udać się na wizytę kontrolną do specjalisty urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [BR] Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Tego się właśnie obawiałem.. W takim razie muszę jechać znowu do szpitala i do doktora... :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi