Gość magistero Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witam. W czerwcu ubiegłego roku miałem artroskopie operacyjną lewego stawu kolanowego. Zszyto mi łąkotkę przyśrodkową. W listopadzie miałem usunięty szew łąkotkowy i torbiel, który utworzył się na szwie. Usunięto mi w znieczuleniu miejscowym. Dziś poczułem w miejscu usunięcia cysty dziwny ból. Zaszczypało mnie kilka razy. Leczenie tydzień temu lekarz mi zakończył i nie wiem czy jest sens udawać się z tym szczypaniem. Co to może być ? Dodam że mam 16 lat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Witam! Na podstawie samego opisu trudno jest określić podłoże dolegliwości. Jeśli sytuacja powtórzy się w najbliższym czasie to konieczna będzie wizyta kontrolna u lekarza prowadzącego. Po zbadaniu oraz zleceniu badań dodatkowych będzie możliwe określenie przyczyny dolegliwości oraz wdrożenie odpowiedniego leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi