Gość Hanna P. Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Mój mąż ma na czubku głowy miękki jakby galaretowaty guz, z moich obserwacji wynika, że się lekko powiększa, mo go od około półtora roku, może troszkę dłużej ma około 3 cm, gdy lekko dotykam guza, mąż mówi, że nie boli. Nie wiem czy istotny jest fakt, że mąż także traci włosy od czubka głowy ( choć w jego rodzinie wszyscy mężczyźni mają gęste włosny do późnej starości, mój mąż jest pochodzenia albańskiego ). Miewa także okresy, w których bardzo mocno boli go głowa do tego stopnia, że zatrzymuje auto, bo nie jest w stanie prowadzić. Bolą go także plecy w dolnej części kręgosłupa nawet przy niewielkim wysiłku. Dodam, że nie doznał upadku lub też uderzenia. Mój ojciec miał raka mózgu i też miał duże bóle głowy, w męża rodzinie jego wujek zmarł na raka.Proszę o wskazówki lub zakreślenie problemu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 W przypadku bólu głowy trzeba rozważyć wykonanie tomografii komputerowej. Guzek może być tłuszczakiem. Dobrze aby przyjrzał się temu lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 meza bili głową u plecy i na podstawie skóra owy guza co to hest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi