Gość D. Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Witam, Mam 21 lat, mam następujący problem.Nałogowo masturbuje sie od 14 roku życia wiem ze to zle i trzeba to zmienić ale nie mam samozaparcia..Ostatnio masturbowałem sie parę godzin (z przerwami oczywisice ale nadal byl do dlugi okres czasu) po czym miałem koszmarny niemożliwy ból głowy (nie wiem czym byl spowodowany) od tamtego czasu moj wytrysk sklada sie wylacznie (wg obserwacji) z wodnistego plynu nie ma w nim spermy.Czym moze byc spowodowany brak spermy w wytrysku? dodam ze czasem poprostu wcale nie mam wytrysku gdyz ten przezroczysty płyn sam wyleci przed. CZym moze byc spowodowany moj stan, jak mam sobie z nim poradzic i czego sie spodziewac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam! W sytuacji bardzo częstych masturbacji, gdy nie ma możliwości regeneracji, może dochodzić do wytrysku wodnistej wydzieliny lub braku nasienia. Jeśli nasienie nie pojawi się pomimo zmniejszenia częstotliwości masturbacji to konieczna będzie wizyta u specjalisty urologa. Bóle głowy wymagają odrębnej diagnostyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi