Gość Radek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witam w sylwestra 2012 roku miałem bójkę i strzeliłem gościa w twarz po czym poszedłem się bawić dalej pod alkoholem nic nie czułem . Rano oprócz kaca zastałem spuchniętą rękę dokładnie to kostki środkowa najbardziej, pobolewała przez parę dni mocno i była spuchnięta ale jak to zwykle bywa zbagatelizowałem problem. Mijały tygodnie a ręką nie przestawała mnie boleć, a sama opuchlizna nie zeszła do końca.Po miesiącu gdzieś, Postanowiłem w końcu wybrać się do lekarza który powiedział mi że jak chcę to szybko załatwić to muszę iść na sor i powiedzieć że mi się to stało tego dnia. Tak też zrobiłem, poszedłem na pogotowie tam rękę prześwietlili i usztywnili (prześwietlenie nic nie wykazało) dostałem od nich skierowanie do ortopedy. Po paru dniach udałem się właśnie do ów ortopedy, który powiedział że dłoń nie jest złamana sprawdził i przepisał mi Lioton 1000 . Stwierdził że istnieje obrzęk tylko który z czasem zejdzie. Dziś mamy już marzec a ręka nie daje mi spokoju. Nie boli mnie już w stanie spoczynku lecz te 3 środkowe kostki na stłuczonej ręcę są większe od tej na zdrowej. i kiedy uderzę coś pięścią to mnie boli jak cholera. Ciągle czuję tą kostkę. Nie wiem co moge z tym zrobić jeszcze. Prosiłbym o rozpatrzenie mojego problemu i szybka odpowiedż z góry dziękuję Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Odświeżam ktoś pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Mam podobny problem, guz przy środkowej kostce po miesiącu ciągle się utrzymuje, boli. Przejdzie to samo? Jak widzę, koledze lekarz nie pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Mam to samo co wy, tylko na jednej kostce u srodkowego palca, domyslalm sie gleboko ze jest to poprostu narosl kostna pozostala od uderzenia niezbyt mocno zacisnietej pięsci ktora mozna usunac hirurgicznie, trzeba isc na przeswietlenie tkanek miekkich a pozniej do hirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Miałem to samo, przeszło po kilku miesiącach, ale prawe kostki do tej pory są wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Odświeżam mam to samo na srodkowej kostce. Nie jest zlamana i boli przy uderzeniu. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi