Gość Joanna Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Witam. Tydzień temu z soboty na niedzielę nie zauważyłam podestu i bardzo mocno upadłam czego wynikiem był okropny ból prawej stopy. Nie byłam w stanie na nią stanąć. Pojechałam do szpitala, lekarz zobaczył stopę i stwierdził że to stłuczenie i nie potrzeba prześwietlenia. Wypuścił mnie tylko z wypisem. Od tygodnia siedzę w domu i domowymi sposobami leczę stłuczoną stopę. Moja mama z zawodu pielęgniarka stwierdziła że to coś ze śródstopiem musi być bo w tych okolicach obrzęk był największy. Z dnia na dzień jest lepiej ale stopa nadal jest lekko opuchnięta, ruszam palcami co wcześniej wywoływało u mnie straszny ból. Chodzę ale podpieram się tylko piętą ponieważ jak stanę całą stopą to ból jest dość silny. Trzy razy dziennie smaruję stopę maścią chłodzącą ALTACET oraz moczę nogę w soli leczniczej. Tak jak wcześniej pisałam poprawa jest ale martwi mnie to że nie mogę jeszcze na tą stopę całkowicie stanąć. Już tydzień mija a ja nadal nigdzie się nie mogę ruszyć bo nie jestem w stanie nawet buta jeszcze założyć ... Moje pytanie jest takie jak długo to może jeszcze potrwać? Czy ból będzie jeszcze długo mi towarzyszył? Jestem uczennicą maturalną i nie na rękę mi jest tak długa przerwa w szkole. I mam jeszcze jedno pytanie. Czy lekarz wtedy w szpitalu powinien mi zrobić prześwietlenie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Z Poważaniem Joanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kermit Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Do wesela się zagoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi