Gość Karolina Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Mam pytanie czy przy zapaleniu błony sluzowej zoładka jest to normalne ze mam silne ataki klatki piersiowej na przestrzał.przebadana jestem kardiologicznie i została wykluczona jaka kolwiek choroba serca.lekarze uwazaja ze to normalne przy takiej chorobie ale ja sie bardzo boje bo te ataki trwaja juz cztery miesiące.prosze o odpowiedz czy mam wykonac jeszcze jakies badania i czy te ataki sa normalne a jesli nie to czym moga byc spowodowane takie ataki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Raczej powodem dolegliwości jest stan zapalny. A czy wykluczono przepuklinę przeponową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi