Gość Anet98 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Iwi jak będziesz chciała wiedzieć więcej szczegółów to pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pika Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Anet, zyczę Ci zdrowia*) My tez dopiero wychodzimy z grypy, na szczęście nie było strasznie. Przypadek Iwi zupełnie mi zamieszał w głowie, oznacza to, że trzustka to nieprzewidywalny i niezbadany narząd, to zła nowina dla nas*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Anet, chciałabym zapytać do kogo isc prywatnie, żeby jakos szybciej zalatwic sobie ten eus, ale moze to juz nie na forum, jesli moglabys mi podac swojego maila bylabym wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anet98 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Iwi wysłałam Ci wiadomość, nie wiem czy doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Dzieki wielkie, doszla, wlasnie odpisuje:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość meggi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mirra...fakt z tym żarciem. Pakują w nas taką chemię, że nie ma co się dziwić, że organy nam padają a rak to sieje takie żniwa, że głowa boli. A lekarze pchają się głównie w chemię bo koncerny grubo za to płacą. I na co byśmy nie byli chorzy od razu przepisują nam pół apteki. Co do Iwi to trzucha może mieć łagodny przebieg i można nawet nie wiedzieć, że się przeszło ozt. Natomiast w przypadku ataku nawet łagodnego zawsze amylazy i lipazy będą solidnie podwyższone do 2-3 dni po ataku. Oczywiście można wziąć atak za niestrawność i go po prostu przetrzymać, choć ponoć jakieś ślady na narządzie zwykle zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pika a może przeciwnie to dobra wiadomość, skoro nie zbadany narząd to te wszystkie opisy że jest to choroba nie uleczalna to nie prawda i jest sposób i lekarstwo na nasze dolegliwości.....:-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pika Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Mirra*) pozytywne myślenie to cudowna cecha*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Anet Wit. C załatwiała mi siostra przez kogoś chyba sprowadzana z zagranicy. Ale spytam gdzie można ją zamówić ( to jest taka ponad 90% czysta do analizy tzw.kwas l-askorbinowy) dowiem się i Wam napiszę.... Dobrej nocy. :-)) śpijcie bez bólu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomas82 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 vitamian C najwzyszej jakosci www.cenaverde.com link bezposrednio do vitaminy: http://shop.cenaverde.com/art/CKRK0438-007/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość meggi Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 http://sklep.mlynoliwski.pl/p/1767/755/witamina-c-lewoskretna-cz-d-a-1-kg-witamina-c-lewoskretna-cz-d-a-czysta-do-analiz-suplementy-diety.html Tu macie w Polsce. U nas teoretycznie ta witamina nie jest dopuszczona jako lek stąd taki opis.Popytajcię też w waszym mieście w zielarskich, bo powinni mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Anet ja Wit. C miałam zamawianą przez stronę internetową *minerały ziemi* szukać kwas l- askorbinowy czysty do analizy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anet98 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dzięki Mirra za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Co taka cisza?? Jak samopoczucie może lepiej bo i pogoda lepsza:-)) słoneczko wyszło......kochani jak się czujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Hmmmmm. Dziwne że taka cisza.....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna82 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Hej co słychać? jak zdrówko? u mnie całkiem nieźle, trochę plecy pobolewają standardowo przy wyginaniu i głębokim wdechu po lewej stronie, innych bóli brak *) Zobaczcie na co się natknęłam ostatnio, słyszałyście o tym? http://pasozyty.org.pl/przywra_trzustkowa.php pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 U mnie bez zmian bóle są codziennie szczególnie te cholerne plecy góra dół, mrowienie w okolicach łopatek, środek pleców, lędźwiowy-nie mogę nawet podług umyć bo jak jestem dłużej w pochylonej pozycji to tak bolą całe że mało się nie wywrócę jakaś masakra, dodatkowo czuję taką obręcz wokół brzucha ściskanie no i takie wędrujące po ciele szczypanie ze swędzeniem miejscami, ja biorę 2x dziennie po 20 kropli ziółek na pasożyty ( wyciąg z orzecha czarnego - chyba bardzo skuteczny) + Wit C, Wit z grupy B i D + dieta, zero cukrów jestem na ksylitolu, + silne probiotyki i oczyszczanie jelit chlorellą, ale narazie efekt mizerny bo nadal wszystko boli... szczególnie całe plecy....hmmmm może trzeba trochę poczekać bo nawet jeśli to trzustka to też potrzeba czasu na jej uspokojenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Anet a co u Ciebie, jak się czujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Anna82...przeczytałam ten artykuł o przywrach trzustkowych-ciekawy. Jak to dziadostwo zbadać żeby sprawdzić czy go nie mamy??? Może te kropelki co biorę na pasożyty i na to dziadostwo by podziałały oczywiście pod warunkiem że je mam....ale mi wystarczy że mam na pewno lamblie...:-(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomala Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 U mnie masakra. Boli jak cholera.najbardziej po prawej stronie plus pod prawa lopatka. Nawet w nocy! Chyba sobie w leb strzele bo juz nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna82 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Mirra a gdzie można dostać takie ziółka na pasożyty? i na jakie pasożyty one działają? Jak masz lamblie to na pewno one Ci niszczą organizm, musisz je wytępić inaczej bóle nie znikną. Moja dobra koleżanka pracuje w laboratorium i twierdzi, że jakiekolwiek pasożyty jest BARDZO ciężko wykryć niestety... Każdy człowiek ma pewnie w sobie jakiegoś niechcianego lokatora tyle ich jest :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja piję kropelki firmy (bez reklamy) finclub-International pełna nazwa fin antipa-rasitis jest to ekstrakt z łupin orzecha czarnego z alkoholem moja dietetyczka twierdzi że stosowała go u wielu osób z wielką skutecznością zobaczymy jak na moje *robaczki* podziała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 20 kropli z rana na czczo i 20 kropli wieczorem przed ostatnim posiłkiem i koniecznie wykluczyć wszelki cukier z pożywienia i naprawdę polecam pić Wit. C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirra Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Co z Anet....? Czemu się nie odzywa?? Mam nadzieję że wszystko ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anet98 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Jestem Mirra. Po ciężkiej harówce na działce odpoczywamy z mężem. Ogólnie ok, tylko przeziębienie długo trzyma. Pozdrawiam was dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi