Gość dominik141 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Witam. Właśnie dzisiaj odebraliśmy wyniki ze szpitala. Lekarz powiedział, że babcia ma zaatakowaną w 80 % trzustkę i w 40 % wątrobę i powiedział, że sensu nie ma chemioterapia. Czy ktoś wie ile czasu przeżyć może moja babcia ? lub jak można wydłużyć jej życie ? Proszę bardzo o pomoc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patrycja Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Moj tato przy raku trzustki przezyl 11 miesiecy od diagnozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 A moja mama 1 miesiäc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jan Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 .moja zona po radioterapii i radioterapii stereotaktycznej zyla dwa i pol roku miala 60 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi