Gość Caserdan Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam serdecznie. Mam 15 lat. Mam dziwne objawy prawego oka. We Wtorek (8 Stycznia) po wstaniu miałem straszne bóle oka. Na następny dzień (i do teraz) mam tak jakby zwiększone ciśnienie w oku albo inaczej to nazwę Ucisk. Łzawienie oka także jest cały czas i widzę podwójnie i gorzej na te oko. Boli mnie szyja i kark. Ten ból jest po lewej stronie. Bóle są ostre. Mam także bóle jednostronne (zazwyczaj na tyle głowy). Co to może być za choroba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Caserdan Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Jeżeli złą kategorię wybrałem to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Caserdan Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 zapomniałem dopisać : Te bóle karku oraz szyi bolą podczas zginania głowy, a bóle głowy są po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi