Gość maor24 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam mam 13 lat i w pazdzierniku gdy bylem u lekarza stwierdzila ze mam ową chorobę i nie mogę cwiczyc co przeszkadza mojej pasjii *c kazala przyjsc za pol roku (wypada w polowie kwietnia) powiedziala mi ze mam to jakos od wiosny zalecila basen a na wiosne jazde na rowerze *p minely 3 miesiace i wgl nie odczuwam bolu tylko pod mocnym naciskiem. pytanie jest nastepujace... czy mozliwe ze od kwietnia pozwoli mi grac? *o blagam o sensowna odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JJAYJOKER Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Możliwe, ale teraz z radości nie zniszcz tego, co udało Ci się osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 wiem glupi nie jestem ale w gorach po dluzszym spacerze znowu zaczelo bolec *p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi