Gość Alonaa Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mam spuchnięte pod kolanami.Ortopeda powiedział, że są to torbiele Backera. Reumatolog przepisał lek Movalis i maść Kenatol . Czy te leki pomogą i czy nie zaszkodzą? Przy wizycie (u reumatologa) zapomniałam powiedzieć, doktorowi, że mam torbiele Backera (który stwierdził ortopeda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Były robione jakieś badania? Ja bym zrobiła USG i RTG kolan moze byc torbiel a moze zbierac sie woda albo moze byc wylany płyn kolanowy. Badania to podstawa. Okładaj póki co opuchlizne altacetem i smaruj reparilem lub innym zelem na opuchlizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi