Gość marcin Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam, moj wiek to 26lat. Na 95% mam zylaki powrozka nasiennego, czy one moga miec wplyw na nastepujace rzeczy:mniejsza ochota na seks, gorsze wzwody tzn slabsze ukrwienie penisa, rano oddaje czesto nieduze ilosci moczu, mam malo nasienia i wytrysk jest bardzo slaby Dodatkowo po grze w pilke czuje bol taki jak zakwas w prawej str podbrzusza przy siadaniu i chodzeniu.. Bardzo prosze o jakas porade. marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Tak, takie objawy są wskazaniem do operacji - idź do urologa w realu nie na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mat, mowisz to na podstawie konkretnej wiedzy czy tylk tak o. Jestes moze lekarzem? Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bolek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 na poprawę ukrwienia penisa i jego przyrost skuteczny bynajmiej na mnie jest penisizer smaruję członka co dzień i jest zauważlny efekt anie jest taki drogi ja go sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 nie tylko tobie Bolek pomaga żel penisizer z sklep-intymny.pl ale i mi powiększył się penis przy regilarnym stosowaniu jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi