Gość Michał Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam mam taki problem że masturbowałem się, po wszystkim nic dziwnego nie zauważyłem kilka godzin później poszedłem do toalety i właśnie wtedy zobaczyłem tą opuchliznę na napletku,rzadko pojawiający się ból i sikam tak jak bym przed chwilą uprawiał sex. Mam już tak dwa dni, czy mam powody do zmartwień? Jak by ktoś podał domowe sposoby pozbycia się opuchlizny to będę szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jeżeli bym musiał iść do lekarza to nich ktoś napisze jak się taki nazywa. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pierwsza wątpliwość - co oznacza sformułowanie *sikam tak jak bym przed chwilą uprawiał sex*? Obrzęk powinien ustąpić w ciągu 72 godzin, napletek powinien przykrywać żołądź w tym czasie. Przy kolejnych masturbacjach należy używać jakiegokolwiek środka poślizgowego i zmniejszyć ucisk, nie ma sensu masturbować się na sucho (zgaduję, że tak Pan robi) - pochwa też nie jest sucha. Obrzęk powstał tu po uszkodzenia podścieliska skóry tworzącej napletek, nie jest to bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Też Mam to samo .. Masturbowałem się i po jakiejś godzinie zobaczyłem że boli mnie penis oraz że jest opuchnięty.... */ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AAA Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Za jaką pomoc przecież o nic nie pytales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dd Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Zdjęcia chorób penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Choroby skórne prącia, napletka zdjęcia, obrazy =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi