Gość Kamil Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam mam 17 lat. I sporo problemów z penisem. Chcę się wybrać do jakiegoś urologa ale jak to zrobić? Da się póki co, żeby rodzice się nie dowiedzieli? Po prostu nie chcę, żeby wiedzieli, jest to dla mnie wstydliwe. Czy mam iść do lekarza rodzinnego po skierowanie, czy rodzinny lekarz też będzie **go** oglądał? Bardzo prosze o odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Lek rodzinny nie wyda skierowania bez badania. Jeśli są to poważne problemy to potrzebujesz do 18 r.z. zgody rodziców na jakiekolwiek zabiegi a nawet badania. Najlepiej pójdź do lekarza z rodzicem - powinien on być obecny przy badaniu tzn. ma słyszeć, nie musi widzieć. a do urologa idź również z rodzicem inaczej nie może Cię badać - takie regulacje prawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi