Gość Kamil Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam, jestem 6 dzień po zabiegu wydłużania wędzidełka. Od wczoraj pojawiła się tak jakby ropa tzn. szycie które przemywam rivanolem strasznie śmierdzi tznw. *serami*, przemywam rane 2 razy dziennie czy mam częściej ? sam lekarz po zabiegu poinformował mnie tylko o tym że mam przemywać małego wodą i mydłem, żadnych innych instrukcji. Macie dla mnie jakieś porady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hej Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 W jaki sposób Ci wydłużyli? Masz maila może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość reves Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam, pare godzin temu mialem zabieg wydluzenia wiedziadelka, bylem tak zdenerowany ta cala sytuacja, ze praktycznie nic nie pamietam, co do mnie lekarz mowil, tak wiec prosze o pomoc jak powinnna wygladac dokładna higiena takiego penisa.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam, dzisiaj mialem peracje wedziadelka i nie zapoamietalem prawie nic, co do mnie lekarz mowi z nerwów. dlatego prosze o pilnie o Wasza pomoc, jak powinna wygladac dokladna higiena i czy moge sicagać napletek po 2 dniu, czy powinienem poczekać aż szwy odpadną i wtedy zacząć sciągać napletek? bardzo prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi