Gość Darek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam Od jakiegoś czasu po stosunku lub po masturbacji występuje u mnie kłucie ujścia cewki moczowej lub pieczenie przez co póżniej oddaje małe ilośći moczu i tak mam przez 30 min mniej wiecej . Czy to moze oznaczac że mam zapalenie cewki moczowej ? W jaki spoób moge to sprawdzic co jest przyczyną ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam! Opisane objawy mogą wskazywać na stan zapalny układu moczowo-płciowego. W celu potwierdzenia diagnozy należy oddać mocz do analizy. Warto również zlecić wykonanie posiewu. Powinien Pan udać się do lekarza, który pokieruje procesem diagnostycznym oraz zaleci odpowiednią terapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi