Gość Maja Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam! Od około 8 tygodni dokucza mi ból w okolicy dolnego lewego żebra. Nasila się podczas kaszlnięcia i podczas ruchu. Szczególnie dokucza w nocy kiedy próbuję przewrócić się z boku na bok. Odczuwalny jest stale podczas oddychania i promieniuje w różnych kierunkach. Lekarz ogólny zaleca jedynie środki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Zaczynam się martwić bo ból nie ustaje a ja odczuwam go coraz mocniej. Dodam że ból odczuwalny jest dosyć głęboko. Po raz pierwszy pojawił się po przebytej chorobie podczas której miałam silny i długotrwały kaszel. Proszę o informację na temat możliwej przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OLA Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 dokładnie jak u mnie :-))), tyle, że nie po chorobie. podobno to kręgosłup- zobaczymy, co usłyszę jutro. z duszą na ramieniu idę do szpitala na badania :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi