Gość Paweł Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Witam, Około 10 lat temu niefortunnie rozbiłem sobie głowę, od tego czasu mam guza na czole. Miałem robione USG i jest to tylko zgubienie powstałe po uderzeniu. Ponieważ od niedawna trenuję zapasy czy możliwe jest powiększanie się guza podczas otarć na treningu po tak długim okresie czasu od rozbicia głowy? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam! Jest raczej mało prawdopodobnym, że dojdzie do powiększenia się zmiany po tak długim okresie czasu od urazu. Nie można jednak wykluczyć, że na skutek częstych urazów dojdzie do wytworzenia się innych zmian. Jeśli podczas treningów zauważy Pan coś niepokojącego proszę udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi