Gość aeiol Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Czy wegiel leczniczy na pusty zoladek z zolcia i , wegiel powiniem zwiazac cala zulc i przeniesc do jelit,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Carbo medicinalis po podaniu doustnym wiąże substancje znajdujące się w przewodzie pokarmowym, które nasilają perystaltykę (czynność ruchową) jelit, zwiększają przenikanie wody do światła jelit i powodują biegunkę. Są to toksyny bakteryjne, bakterie, leki, produkty gnilne, gazy jelitowe, substancje toksyczne itp. Nie wiąże żółci. Dzięki dowiedzionym w badaniach klinicznych, silnym właściwościom adsorbcyjnym, węgiel powoduje skuteczne usunięcie z organizmu substancji powodującej biegunkę Carbo medicinalis działa na przyczynę biegunki, a nie tylko na objawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gehjeee Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 jak nie wiaze zolci jak wiaze, sprawdzam na sobie i wiaze!!! bo carbo wiaze wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vladeczek Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 pytanie do staplera Wskaż mi te badania kliniczne, ja znam tylko jedno z 2004r, a informacja jest mi bardzo potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi