Gość Janek. Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Mam na imie Janek. 18 lat temu mialem wypadek i wiele operacji na udo plytke plytka zostala wyjeta dwa wkreety pekly i zostaly sie w kosci. Od roku jezdze do roznych lekarzy , przepukliny nie stwierdzono , robilem USG żyl , mam zylaki powózka nasiennego -25mm. Ciagle mnie boli szczegolnie w tedy kiedy. Sie zdenerwuje. Czy ten bol moze byc objawem żylakow lub innej choroby. Gdy jestem w ruchu krazenie wydaje sie lepsze i mniej mnie boli. Bardzo prosze o konsultacje i pomoc. Dziękuje Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eeer Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Może i nie może, idź do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ff Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 to sa zylaki, tez mam je stwierdzone, jeszcze nie sa duze ale przy moim trybie zycia, siedzenie po kilkanascie h dziennie - daja o sobie znac *) duzo ruchu i sportu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janek Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi