Gość Kamil Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Witam ostatnio zauwazylem u siebie, ze sperma kapie mi po sikaniu. Dodatkowo boli mnie tak pod odbytem( w strone penisa) nie cały czas ale nieraz bol wystepuje. a dodatkowo są dni w ktorych bardzo czesto musze oddawac mocz. prosze o pomoc. Ogolnie jestem osoba bardzo znerwicowaną co chwile znajduje sobie inne choroby. czy to moze byc np. rak prostaty ? dodam, że mam 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 dodam jeszcze ze zdarzyło sie ze czułem szczypanie/kłucie jakis czas po sikaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 sorry że nie na temat ale błagam powiedzcie co zrobic zeby sie nie masturbowac robie to od 3 miesiecy pomorzcie nie chce tego robic ale jakos ulegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Mial ktos z was podobne objawy ? ktos odpowie na pytanie ? Czy z tym mam udac sie do lekarza rodzinnego czy moze urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stan Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Do Kamila Chłopie,no przecież idź do urologa. To nic takiego okropnego.Są leki nieinwazyjne i łatwo to wyleczyć. Pozdrawiam - nic się nie bój - to proste dziecinnie dla urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zasraniec Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 I co tam z tą spermą wyszło? Mam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi