Gość Paweł Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam, Mam problemy z układem kostnym, już od dłuższego czasu męczą mnie przewlekłe bóle stawów kolanowych i bóle kręgosłupa (a przede wszystkim partie w okolicy krzyża). Leczenie odbywało się już na różne sposoby i nie dawało efektów. Jestem osobą aktywną fizyczną i te bóle są dla mnie ogromnym problemem. Przeprowadzone badania to rtg(w przypadku kolan nic nie wykazało, w przypadku kręgosłupa lekkie skrzywienie do wewnątrz w okolicy krzyża), usg kolan nic nie wykazało, rezonans magnetyczny prawego kolana wykazał stare pęknięcie łąkotki bocznej prawdopodobnie pourazowe oraz nadmiar płynu w kolanie. Miałem też problemy z chrząstkami w obu kolanach brałem glukozaminę. Czy są jakieś pomysły jakie schorzenia mogą mi dolegać oprócz zdiagnozowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi