Gość matheush Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Witam, mam 17 lat i od jakiegoś czasu obserwuję dziwne *zachowanie* mojego lewego jądra. Ciągle je w jakiś sposób czuję, nie żeby mnie bolało, tylko po prostu tak jakbym go cały czas dotykał. Oprócz tego, ma ono takie dziwne położenie, jakby pod większym kątem niż dotychczas. Na jego dolnej części zaś, pod skórą i pod światło, zauważyłem jakby grubą żyłe, czy coś o takim bardziej owalnym kształcie, bardzo mało. Co to może być? Do jakiego lekarza mam się udać, i czy już mam zacząć się martwić? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi, i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dd Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 mozliwe ze masz zylaki powrozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 idz do lekarza, internet to nie poradnia od zdrowia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi