Gość Ania Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Mam 11 cm mięsniaka uszypułowanego.mam 44 lata nie mam żadnych dolegliwości bólowych ani krwawień.Guz nie daje żadnych objawów.Zalezy mi na skorzystaniu z leczenia farmakologicznego.Czy i gdzie jest to mozliwe,bo uważam operację za ostateczność i najpierw chce sprawdzić jak na mięsniaka zadziałaja hormony lub inne leki.Prosze Pana dr o odpowiedż.Czytałam tez o nowym leku esmya- czy i w jakichszpitalach jest on stosowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mała Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 polecam pestki z moreli majo witamine b17 moja znajoma wyleczyła juz 2 razy miesniaki na allegro widzialam te pestki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 A czy ktoś z internautów wyleczył się farmakologicznie z dużego mięsniaka?Szukam lekarza,który jest otwarty także na farmakologię,bo operacja to dla mnie ostateczność...Pytanie adresuję i do lekarza i do pacjentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dlaczego na tym portalu nie moge doprosic sie o odpowiedz lekarza od klku tygodni?pytałam o mzliwosc leczenia farmokologicznego miesniaka uszypułowanego 10 zm na 8 cm.To dla mnie pilna sprawa.potrzebuję pomocy.Piszę już kolejny raz- bez skutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi