Gość Krzysztof Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Jestem 1,5 roku po operacji i mam bóle po lewej stronie takie kłucie poszedłem na TK martwi mnie jeden zapis w wyniku. Stan po operacji dyskopatii na poziomie L4-L5. Na poziomie L3-L4 tylna centralna przepuklina krążka m-k ze znacznym ograniczeniem światła lewego zachyłka kanału kręgowego, , po stronie prawej stenoza zachyłka, Kanał kręgowy w wym strzałkowym 7,3 mm. Czy to oznacza dalsze operacje . Wizytę u neurochirurga mam dopiero za miesiąc wiec proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lek. Jacek Ławnicki Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Witam! Z opisu badania wynika, iż w kręgosłupie występują zmiany patologiczne powyżej operowanego miejsca. Tego typu nieprawidłowości mogą powodować dolegliwości bólowe. O konieczności ponownego zabiegu powinien zadecydować specjalista neurochirurg mając na uwadze obecne dolegliwości, stan ogólny pacjenta oraz wszystkie wyniki badań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi