Gość Ewa Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Miesiac temu zle postawilam kostke, cos mi strzyknelo i przez jakis tydzien kulałam i nie moglam stawac na zewnetrzna strone stopy. Byla ona cala spuchnieta i sina. Po wyczytaniu w internecie uznalam ze mogla to byc zlamana badz peknieta 5 kosc srodstopia. Nie poszlam nigdzie do chirurga. Do tego czasu czasami szczegolnie z rana boli dalej mnie to miejsce. Gdy siadam np. *po turecku* czuje taka wypuklosc wlasnie w tym miejscu i mnie ona boli. Na drugiej stopie tak nie mam. Czy ta kosc mogla sie zle zrosnac? Czy moje podejrzenia sie zgadzaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Kośc prawdopodobnie się nie zrosła na skutek nieunieruchomienia stopy. Zaleca się wizyte u lekarza ortopedy w celu wykonania zdjęcia RTG oraz planu dalszego leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi