Gość sławek Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tydzien temu mialem operacje usuniecia sledziony- dwufazowe peknieie- po wypadku pekla mi sledziona-nikt tego mi nie zabdal na oddziale ratunkowym!!!- i po miesiacu pekla i blonka zalewajac jame brzuszna ponad litrem krwi. usunieto mi sledzione. jestem juz jakpisalem tydz po operacji dzis zacząłem odczowac bol w okolicach miejsca sledziony. Boli jak leze- nie moge sie położyc i boli przy głębszym oddechu. Ukojenie w bolu daje pzoycja siedzaca. wydaje mi sie nawet ze to miejsce ma obrzekniete. Po oeracji wciaz mam goraczki 37-38stopni. boje sie ze moze cos byc jeszcze co nie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witaj! W przypadku podwyższonej temperatury ciała oraz obrzęku okolicy rany połączonego z bólem powinieneś udać się na wizytę kontrolną. Istnieje prawdopodobieństwo, że doszło do stanu zapalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi