Gość Sebastian.K Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witam mam na imię Sebastian. W wakacje dokładnie 12 Sierpnia złamałem nogę tak jak wyżej opisałem. W poniedziałek 24.09 mam zdjęcie gipsu i wyjęcie śruby która jest wkręcona w kostkę , nie mam zdjęcia rtg tego. Tak wyglądało złamanie: Zdjęcie: Moje pytanie jest takie czy teraz 24 po zdjęciu gipsu będę miał wykręconą śrubkę czy też nie? Jak to będzie wyglądało i czy to bedzie boleć? Oraz ile będzie trwać rechabilitacja ? Dziękuję za odp i pozdrawiam *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian.K Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Zapomniałem dodać zdjęcia: http://iv.pl/images/20101599007923518228.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi