Gość Jakub Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witam! Niedawno rozpoczął się rok szkolny, a wraz z nim mój problem. Gdy posiedzę na krześle (nawet w wygodnej pozycji) około jednej godziny pojawia się u mnie silny ból pod kolanem. Jest to bardzo uciążliwe, nie ważne czy siedzę z nogami wyprostowanymi czy zgiętymi, ból łapie mnie na każdej lekcji, a pod koniec siódmej praktycznie nie mogę usiedzieć. Pomaga dopiero krótki spacer, ale ból powraca gdy znów usiądę. Jeśli potrzebne są jeszcze jakieś informację to proszę o tym wspomnieć w odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Mógłbym liczbyć na pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 ja teĹş tak mam ale mnie doli kolano a nie jak ty muwisz pod kolanem.Bul jest tak silny Ĺşe czasem chodziÄ niemoge ale po czasie samo przestaje boleÄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi