Gość Dawid Kozioł Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam pod czas meczu stałem twardo na nogach i rywal wszedł jak taran i doszło do kontaktu udo w udo, jako że miałem korki wkręty zostałem w miejscu i siła wypadkowa była duża. Teraz boli mnie udo w miejscu zaznaczonym na zdjęciu :http://storage.sfd.pl/1/images2009/20091028212846.jpg. Jak idę i lekko napnę udo noga się ugina i czuje ból, jak siadam czuje ból,jak podnoszę nogę czuje ból. Po tej sytuacji zmroziłem to miejsce, grałem dalej i zostałem kopnięty w łydkę i czuje kucie w jednym punkcie ale to raczej przejdzie bo ból nie jest duży tylko jak napnę mięsnień i nie przeszkadza za bardzo w normalnym funkcjonowaniu. Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witaj! Najprawdopodobniej na skutek zderzenia z rywalem doszło do poważniejszego urazu. Na podstawie opisu trudno określić rodzaj kontuzji. Konieczna będzie wizyta u lekarza ortopedy, który po zbadaniu oraz zleceniu badań obrazowych będzie mógł postawić diagnozę. W przypadku nie udania się do specjalisty uraz może się pogłębiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi