Gość Robert Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Witam. mam 14 lat i mam problem a mianowicie gdy penis jest w spoczynku troche piecze jezeli jest w zwodzie moge zdjac skurke ale to boli Mam tak od jakis 4 dni obudzilem sie i poprostu tak mialem . Jak zdejme skorke z zoledzia to mam takie biale platki . Nie wiem co zrobic prosze o pomoc . Z gory dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Witaj! Pieczenie prącia a także gromadzenie się osadu pod napletkiem może być związane z zakażeniem grzybiczym. Nie można również wykluczyć nieprawidłowej higieny okolic intymnych. Najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u lekarza rodzinnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kris Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 nie przejmuj sie tym ja tez tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 więc spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi