Gość Rafał Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam, mam 26 lat, w badaniu echo serca wykonanym 2 dni temu temu wykryto u mnie umiarkowaną niedomykalność zastawki mitralnej z falą zwrotną 2+. Wymiary jam serca w normie. EF 66% Czy jest to coś poważnego? Z poważaniem Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asiulka1 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witaj ja też czekam za odp. w tym samym temacie ja napisałam ciężką niedomykalność mitralna i nadmiernie wiotka przegroda międzyprzedsionkowa, zajrzyj tam, tez nie wiem co dalej..jak coś wiesz napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Chyba na tym forum nikt się na tym nie zna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asiulka1 Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 Sama nie wiem i Ty i Ja czekam na odp. w swoich wątkach?powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi