Gość Malwina Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam, miesiąc temu przeszłam operację przetoki okołoodbytniczej. Przez pierwsze tygodnie chodziłam na kontrole do chirurga. Z początku wymienił mi sączek, następnie kazał samej wymieniać opatrunki. Ropa leci mi nadal z rany. Ostatni raz na kontroli byłam tydzień temu - chirurg powiedział, że ropa już nie powinna lecieć, że może to być wznowa i nic więcej. Obecnie wygląda to tak: jest rana już prawie zagojona, lecz z tej rany jest widoczna taka mała kulka i jak się naciśnie, to wypływa z niej biały płyn. Proszę powiedzieć, czy to jest wznowa przetoki? I czy możliwe, że pojawia się w tym miesjcu, w którym była? Bardzo proszę o odpowiedź, gdyż nie mogę uzyskać stosownej informacji od naszych chirurgów, a na prywatne wizyty mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markus Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Malwina muszę cię zmartwić ,jestem po kilku operacjach to jest wznowa prawdopodobnie ropnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi