Gość szymon Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam. od kilku miesiecy tzn od listopada ubieglego roku zaczalem odczuwac rozne bole w klatce piersiowej, podbrzuszu .2 miesiace pozniej wyczulem guzek po lewej stronie brzucha ponizej pepka. najczesciej bolalo mnie to po wysilku fizycznym , zaczela mnie rowniez pachwina bolec . bole w klatce ustaly w podbrzuszu i pachwinie jeszcze czasem bolalo ale za kazdym razem po wysilku. dzisiaj tzn terraz mam bardzo mocno wzdety brzuchb, ktory rowniez mnie zaczal bolec . co robic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witaj! Ból w pachwinie występujący po wysiłku może sugerować obecność przepukliny pachwinowej. Wzdęcie mogło wystąpić na skutek niestrawności. Bóle w klatce piersiowej mogą mieć zarówno podłoże kardiologiczne jak i gastrologiczne. W celu ustalenia przyczyn dolegliwości konieczna będzie wizyta u lekarza rodzinnego. W razie konieczności zostaniesz skierowany do odpowiedniego specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi