Gość Kacper Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Witam mam 14 lat i mam problem pod skorką na penisie mam takie małe krostki jest ich od cholery niewiem jak ich sie pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witaj! Opisane krostki mogą być powodowane przez wiele czynników. Niektóre z nich to nieprawidłowa higiena, zakażenia, reakcje alergiczne a także choroby zakaźnie. W celu ustalenia przyczyny dolegliwości konieczne będzie udanie się do dermatologa, który będzie miał możliwość oceny zmian. Jeśli zajdzie taka potrzeba to zostanie wdrożone odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jeśli te krostki są rozmieszczone w bruździe pod żołędzią, stanowią zupełnie normalne zjawisko. Są to ujścia gruczołów produkujących smegmę - smar dla ułatwienia ruchu napletka. Nie zawsze są one jednakowo widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi