Gość Slaw Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Infiltratio adenocarcinomatis tubularis g2 mogę prosic o dokładne przetłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 witam kilka dni temu moja mam uzyskała opis djagnozy jelita grubego - infiltratio adenocarcinomatis tubularis g2 tak ja ten wynik zaskoczyl ze nie u mie dogladnie opisac co jej lekarz powiedział. czy jestescie w stanie mi pomoc opisac diagnoze czy jest bardzo zle i jakie sa rokowania i leczenie w takim przypadku z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Witaj! Dokładne tłumaczenie brzmi: Naciek gruczolakorakowy cewkowy pośredniego stopnia zaawansowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zuza Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Po wycięciu odbytu i kostomii 2 tygodnie temu ciocia idzie na kolejną operację. Lekarz badał zły pasaż, była sonda i pojawiło się krwawienie. Co może być źle? Dodam, że po operacji ciocia staciłą apetyt i nawet picie szło z trudem. Czy można podawać probiotyki -jakie byłyby najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi