Gość Andrzej Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam,zostałem uderzony w żebra ok 4 lata temu,rentgen nie stwierdził złamania ale żebro jest trochę zdeformowane.Mianowicie pojawiła się na nim górka bardzo twarda i nie boli.Mam to już 4 ty rok. Moje pytanie brzmi czy jest to coś grożnego i należy jakoś to leczyć czy też zostawić jak jest bo w niczym mi nie przeszkadza. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witaj! Jeśli zmiana utrzymuje się od wielu lat, nie ulega powiększeniu oraz powstała ewidentnie po urazie to nie ma powodu do obaw. Jeśli jednak zauważysz coś niepokojącego to nie zwlekaj z wizytą u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi