Gość Grzegorz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zdjęcie -* http://s1.pokazywarka.pl/i/1143126/317993/bolkolana.jpg Mam taki problem, mianowicie kiedy mam wysiłek fizyczny, lekcje WF. To troche pobiegam, i po jakimś czasie mam ból pod kolanem tam gdzie zaznaczyłem na zdjęciu. To już trwa jakiś czas.., ból jest taki że ciężko mi sie nawet biega. Co to może być ? Wiek: 15/16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian L. Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 trzeba zrobic usg , rtg to są podstawowe badania aby stwierdzic przyczynę dolegliwosci. możliwe że naciągnąłeś mięsień lub masz jakieś zwyrodnienie w okolicy stawu kolanowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Możesz mieć cyste beckera pod kolanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witaj! Trudno postawić diagnozę na podstawiezdjęcia umiejscowienia bólu. Tego typu objawy mogą być związane z uszkodzeniem więzadeł lub torebki stawu kolanowego. Ból podczas wysiłku może być powodowany przez naciągnięcie mięśni. Niewykluczone, że problem tkwi w nieprawidłowościach w obrębie powierzchni stawowych. Konieczna będzie wizyta u ortopedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi