Gość Wojciech Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witam ! Mam taki problem a mianowicie , bol podczas moczu , a zwlaszcza po wytrysku , czasami nawet normalnie podczas dnia czuje bol penisa bol w okolicach jader i czasami nawet bol brucha nad jadrami i bol odbytu. Czasami z rana glowke penisa mam spochnieta. Czy to jest zwykle przeziebienie pecherza ? Dodam ze dopiero co wyleczylem grzybice wlasnie obszarow narzadow plciowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Witaj! Niewykluczone, że doszło do nawrotu zakażenia grzybiczego. Możliwe, że problem tkwi w stanie zapalnym układu moczowego. Ból po wytrysku może sugerować schorzenia prostaty. W tym przypadku nie obejdzie się bez wizyty u lekarza. Skierowanie do poradni urologicznej w ramach NFZ uzyskasz u lekarza podstawowej opieki zdrowotnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojciech Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Czyli Pan sugeruje mi ze moge miec nawrot grzybicy , zapalenie ukladu moczowego i problemy z prostata na raz ?Ale czy to mozliwe ze mam schorzenia prostaty majac 20 lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zasugerowałem tylko możliwe przyczyny dolegliwości. Nie znaczy to, że występują wszystkie w jednym czasie. Aby poznać przyczynę dolegliwości należy udać się do lekarza oraz wykonać niezbędne badania dodatkowe. Co do problemów z prostatą to w młodym wieku bardzo częstym schorzeniem jest zapalenie gruczołu krokowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi