Gość Choryyy Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Po operacji przepukliny pachwinowej z prawej strony, została wstawiona siatka, często dokuczają mi silne bóle w prawej pachwinie oraz (jak stwierdził lekarz) towarzyszy temu zapalenie najądrza, jądro jest obrzęknięte i w mosznie znajduje się płyn. Przepuklinę miałem wrodzoną, odkąd mi wróciła pojawiały się takie objawy jak opisałem, ale po operacji zdarza się to częściej. Mam nadzieję że ktoś mi potrafi pomóc. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tobiasz Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 z tymi przepuklinami to widze nikt nic nie wie nawet lekarze- ja tez mam problemy i do lekarza do lekarza bola mnie jadra pachwiny z jednej mi strony zdiagnozowano dzis boli z drugiej ja juz nie mam sily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 siatka uciska na nasieniowod albo obrzek po operacji nie ma odplywu nasienia i sie robi torbiel ktora prowadzi do zapalenia- do urologa albo chirurga na zbadanie i pewnie poprawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Choryyy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Operacja była rok temu, więc wydaję mi się że to nie obrzęk. Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Choryyy Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jeszcze co do wizyty u lekarza, może mi powiedzieć ktoś gdzie są dobrzy chirurdzy lub urolodzy? U tych co ja byłem to zawsze mnie odsyłali że wszystko w porządku ze nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi