Gość Mateusz Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Witam, Od ponad 2 miesiecy mam problem ze swedzeniem jader a takze penisa , Przy swedzeniu skora w tych miejscach jest takze goraca i zaczerwieniona. Wszystko wskazywalo na grzybice, wiec udalem sie do lekarza. Jestem juz w trakcie uzywania 3 masci antygrzybicznej. Jednakze nic mi to nie pomaga. Zaczalem sie zastanawiac czy to jest grzybica. Zauwazylem, ze swedzi mnie glownie w domu, a kiedy jestem poza domem swedzenie wystepuje sporadycznie, takze wtedy nie mam zaczerwienionej skory i ciepla w tych miejscach. Bywa, ze w momentach kiedy nie ma mnie w domu swedzenie i wszystkie objawy ustaja. Dlatego mam takie pytanie czy to moze byc jakies uczulenie badz jeszcze cos innego ? Dziekuje i pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka ot tak Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Najepiej by było gdybys nie brał masci w ciemno tylko niech lekarz zrobi wymz podotyka patyczkiem penisa i pod mikroskop czy to bakteryjne czy jak bo równie dobrze moze to byc infekcja jakas alergia moza na zbyt obcisla bielizne, albo jakies sztuczne materialy. Nos tylko bawelniana bielizne napisz jakie masci Ci lekarz dal, pij wapno i stosuj te masci czasem na efekty trzeba czekac i 2 tygodnie,a u dermatologa byles czy u urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 Nie, moj lekarz uznal ze wizyta u zadnego specjalisty nie jest potrzebna. Chce dodac do opisu mojego problemu ze skora w tych miejscach ( pracia i jader) jest dziwna w dotyku, jakby lepiaca caly czas i w szczegolnosci z rana po spaciu jest strasznie ciemna. Zawsze mialem w tych miejscach ciemniejsza skore wiem ze to normalne, bo skora w tych miejscach jest ciemniejsza na wskutek wydzielania melaniny przez organizm czyli barwnika skory. Ale teraz zwlaszcza z rana skora jest tym bardziej ciemniejsza i tak jak juz powiedzialem dziwna w dotyku i lepiaca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 mam pytanie bylem u lekarza i mam grzybice zoledzia dał mi jeden lek ale to nie pomaga co mam w tym przypadku zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzes Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 I jak znalazles problem ? co to bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Mam ten sam problem, ktoś ma jakiś złoty środek na to , problem został rozwiązany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi