Gość Hag Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Dzień dobry. Mam pytanie dotyczące zabiegu osteotomii klinowej, który w moim przypadku dotyczy wyrośli kostnej na guzie piętowym (Haglund disease). A mianowicie ile dni po zabiegu będę mial noge unieruchomioną, po jakim czasie można zacząć normalnie chodzić i w pełni obciążać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Nie wiem jak w twoim przypadku ale ja miałam narośl na kości udowej. Miałam 10 szwów, które nosiłam 2 tygodnie. Po 2 tygodniach lekarz stwierdził ze rana sie dobrze goi i mogę delikatnie opierac tą nogę ale bez przesady. Nadal poruszam sie o kulach i na noge stawac nie moge a jestem już 3 tygodnie po zabiegu. Raczej szybko w maratonie nie pobiegniemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi