Gość Sylwia. Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Mam pytanie mam krwiaka na udzie,jego rozmiary to 1,5 cm na 1 cm.Co mam robic dalej bo nikt nie wie,bylam u wielu lekarzy i pomylili sie i dawali mi zastrzyki na zakrzepice clexane.prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Krwiaki leczy się także za pomocą heparyn drobnocząsteczkowych typu np. Clexane lub Fraxiparine (nikt się tu nie pomylił). Można też na krwiaki podskórne stosować maści z heparyną miejscowo. Jeśli jednak jest to stary krwiak (zwłókniały, otorebkowany) leczenie zachowawcze może już nie pomóc i może będzie wymagać leczenia zabiegowego. Najlepiej w tej sprawie skontaktuj się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oo Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi