Gość Problematyk Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Mam 15 lat... Problem jest taki, wczesniej wydawało mi sie ze mam stulejke i wydaje mi sie ze mam dalej , naskorek sciagam ale lekko mnie uciska podczas wzwodu. Podczas swobodnego sciaganie nie moge tego szybko zrobic , poniewaz naskorek tak jakby sie odklejal powoli , jak szybciej to zrobie to jest bół. Jeszcze jedno mam nadwrażliwego zołędzia... nie wiem jak sobie z tym poradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Medicus Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Witaj! Opisane przez Ciebie objawy mogą wskazywać na to, że masz stulejkę. Niewykluczone, że jest to inny rodzaj wady anatomicznej. W przypadku nadwrażliwości penisa można stosować preparaty znieczulające miejscowo. W celu zdiagnozowania dolegliwości konieczne jest udanie się do poradni urologicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi